Bioxigen, het systeem dat de lucht en oppervlakken zuivert en ontgeurt

Een natuurlijk fenomeen, verrassend en doeltreffend als de zon. Dat is Bioxigen®, een bipolair ionisatieproces met een zuiverend antibacterieel effect dankzij de activering van zuurstofmoleculen. Daardoor wordt de lucht gezuiverd van geuren, bacteriën, virussen en schimmels.

Het resultaat is een duidelijke verbetering van de kwaliteit en gezondheid van de lucht. Alle mensen die het grootste deel van hun tijd binnenshuis doorbrengen, en in het bijzonder personen met ademhalingsproblemen (astmapatiënten), ervaren meer omgevingscomfort.


Voordelen

 • Efficiënt antibacterieel effect
  Tests hebben meer dan 95% vernietiging van de microbiële belasting op verschillende grampositieve en gramnegatieve bacteriestammen aangetoond.
 • Een gezonder milieu: uitschakelen van schimmels
  De oxiderende kracht van Bioxigen® schakelt schimmels, sporen, zwammen en pollen uit. Dat resulteert in een verhoogd milieucomfort, een groot voordeel voor alle mensen die binnenshuis actief zijn.
 • Eliminatie van geuren en schadelijke stoffen die in binnenmilieus aanwezig zijn
  Zuurstofmoleculen die door Bioxigen® worden geactiveerd vallen onaangename geuren als gevolg van koken, afval, rook enz. aan door de geurstoffen op te splitsen in eenvoudigere verbindingen. Ook schadelijke vluchtige stoffen (VOS die normaal in de binnenomgeving aanwezig zijn) afkomstig van verf, meubilair en detergenten worden aangevallen door de actieve zuurstofmoleculen die Bioxigen® genereert.
 • Meer welzijn en gezondheid voor de mens
  Bioxigen® verbetert de kwaliteit van de lucht die we inademen en vermindert niet alleen ziekten van virale en bacteriële oorsprong die via de lucht worden overgedragen, maar neemt ook de oorzaken van veel allergieën weg. Dat heeft opmerkelijke voordelen voor het ademhalingsapparaat. Studies tonen ook andere gunstige gezondheidseffecten aan die verband houden met een evenwichtige ionenconcentratie:
  • verbeterde slaapkwaliteit
  • verbeterde stemming
  • minder hoofdpijn

 

Meer info?

Klik hier voor de folder van Bioxigen (PDF)


Producten

Hieronder vindt u de producten van Bioxigen® die wij aanbieden. Heeft u vragen over de producten, aarzel niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Tris

Een product met een compact, stijlvol design om de lucht in huis of op kantoor te zuiveren. De oplossing tegen astma en allergieën. Verbetert de ademhalingsfuncties. Een klein elektrisch toestel, ook aanbevolen voor in de slaapkamer.

Maia

Een functioneel, betrouwbaar en veelzijdig product, geschikt voor elk soort omgeving voor het zuiveren van verschillende luchtvolumes in overeenstemming met de toepassingsvoorwaarden.
Het is zeer belangrijk om de lucht en oppervlakken te zuiveren, en dit toestel doet dat efficiënt. Het heeft een draagvoet, maar kan ook aan de muur worden bevestigd, zelfs in werkomgevingen.

Sfera

Elegant designproduct, om stijlvol te saneren met bijzondere aandacht voor de luchtkwaliteit dankzij de ingebouwde sensor waarmee je de ionisatie-intensiteit in de omgeving kunt regelen.
De interne sensor analyseert de vervuiling ononderbroken en reguleert de lucht in autodetectiemodus; daarnaast kan hij ook manueel worden geregeld, eventueel met de afstandsbediening. Het product is beschikbaar in een versie met een hoge standaard of met een draagvoet.

Mistral

Mistral is tot in de kleinste details en met de grootste zorg ontworpen en uitgevoerd. Zijn minimalistische ontwerp is geschikt voor een snelle installatie aan het plafond of in gipsplaten.
De interne sensor analyseert continu de vervuilingsbelasting en regelt de lucht in autodetectiemodus; daarnaast kan hij ook manueel worden bediend. De ontsmetting wordt via afstandsbediening bestuurd.


Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte